Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Knaus BoxLife | Informatie & Specificaties​

Knaus BoxLife

Zo compact kan een volwaardig camping‐voertuig zijn: op slechts 5,41 meter buitenlengte combineert de BOXLIFE 540 alle deugden die een moderne CUV van KNAUS kenmerken. Hij biedt een volledige campinguitrusting, een geweldig ruimtegevoel en een gezellige woonsfeer. Dankzij zijn „grootte‟ is de BOXLIFE 540 daarbij de ideale partner voor elk avontuur – zowel in drukke grote steden als op het idyllische platteland.


De wellicht meest veelzijdige CUV in zijn klasse: de BOXLIFE 600 biedt niet alleen drie geniale indelingen, maar ook een volledig pakket met multifunctionele details. Zo kan de achterkant dankzij het Vario achterconcept zowel als opberg‐ als woonruimte worden gebruikt. Dat betekent: meer plaats, meer comfort en meer flexibiliteit – voor vakantie of alledaagse activiteiten. Want hoe u uw BOXLIFE 600 ook gebruikt, u hebt altijd een betrouwbare, dynamische en wendbare metgezel bij u. Zeer ontspannend, zo’n mobiele alleskunner!


Met zijn variabele interieurconcept is de BOXLIFE 630 ME perfect geschikt voor een ontspannen gezinsvakantie. Hier vindt iedereen zijn eigen favoriete plaats en voldoende opbergruimte voor alle bagage die mee op reis moet. En zodat u daarbij niet op wooncomfort hoeft af te zien, hebben wij de BOXLIFE 630 uitgerust met alles wat een echte KNAUS CUV kenmerkt. Meer ruimte, meer comfort, meer flexibiliteit, meer reisplezier, meer rijdynamiek, meer mogelijkheden. Ervaar meer van het beste in de BOXLIFE 630.

Indelingen

Knaus BoxLife 540 MQ

5,4m met dwarsbed in hoogte H2

Knaus BoxLife 600 DQ

5,9m met dwars-stapelbed in hoogte H3

Knaus BoxLife 600 ME

5,9m met enkele bedden in hoogte H2

Knaus BoxLife 600 MQ

5,9m met dwarsbed in hoogte H2

Knaus BoxLife 630 ME

6,4m met enkele bedden in hoogte H3

Extra Informatie

Brochures

Prijslijsten

Een vraag stellen

Offerte aanvragen

Voorraadmodellen

Ontdek de BoxLife