Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Knaus L!VE Wave | Informatie & Specificaties​

Knaus L!VE Wave

De Knaus L!VE Wave is de nieuwe Knaus semi-integraal camper met hefbed. Het is een échte Knaus met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hij herbergt tot wel 6 slaapplaatsen. De L!VE Wave heeft een gepatenteerde ServiceBox (alle voorzieningen te bedienen via één centraal buitenluik), een sterk hagelwerend GFK dak, een automotive-design achtersteven en kwalitatief hoogwaardige fenders welke de overgang van cabine naar opbouw integreren.


In tegenstelling tot de Sky Wave heeft de L!VE Wave geen glooiende daklijn. De maximale hoogte is over de gehele camper doorgetrokken en hij geeft daardoor maar liefst 215cm stahoogte! Hij is er met 5 tot 6 slaapplaatsen, 4 gordels en is geschikt voor B-rijbewijs camperaars. Er is keuze uit maar liefst 5 verschillende bedvarianten. Naarst het hefbed is daar een mogelijkheid tot enkele bedden, dwarsbed, Queensbed en een ombouwbed. Garage zijn ook mogelijk tot wel 80 x 110cm.


De hefbedden hebben geïntegreerde dakkasten voor extra opbergruimte. De onderzijde van het hefbed is tevens met designelementen afgewerkt. Achter de zitbank vinden we de mogelijkheid om een Flatscreen met liftsteun te integreren. De elegante zonwerende gordijnen maken het geheel af. Ook de L!VE Wave heeft bij Knaus soft-close sluitingen van kasten en de keuken heeft een prachtige steenoptie achterwand-bekleding. Verder is de keuken voorzien van kogelgelagerde GRASS uitschuifkasten en mooi vormgegeven en handige details.


Slapen doen we achterin de slaapkamer op de handige EvoPore matrassen. Onder deze matrassen liggen hoogwaardige lattenbodem en alle achterbedden zijn voorzien van achterventilatie en verwarming rondom.

Kiest u voor enkele bedden dan treft u onder de voeteneinde grote kledingkasten welke tevens van boven bereikbaar zijn.


De natte cellen zijn ruim van opzet en zitte vernuftig in elkaar met hun vele schappen en geïntegreerde doeksjesdispenser.

Indelingen

Extra Informatie

Brochures

Prijslijsten

Een vraag stellen

Offerte aanvragen

Voorraadmodellen

Fotogalerij

Naar fotogalerij