Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Semi-Integralen

Knaus Semi-Integraal modellen... van alle markten thuis!

Van Ti

De Knaus Van Ti modellen kenmerken zich door hun zeer compacte buitenafmetingen. Zo beginnen ze bij een lengte van 6 meter en zijn ze slechts 2,20m breed. Dat is bijna 15cm smaller dan zijn concurrenten. Hierdoor weet de Van Ti u overal te brengen en is hij de perfecte reispartner voor de echte avonturier.

Knaus Van Ti

Van Ti Plus

De Knaus Van Ti laat zien dat compacte afmetingen en een premium onderstel weldegelijk samen gaan. Hij is namelijk 2,20m breed, maar wel gestoeld op een solide MAN TGE chassis met (optioneel) een van de meest geavanceerde vierwielaandrijvingssystemen in de huidige campermarkt. Daarnaast heeft hij een ongekende standaarduitrusting: o.a. 177pk en automaat.

Knaus Van Ti Plus

L!VE Ti

De Knaus L!VE Ti modellen zijn semi-integraalcampers voor de camperaars welke houden van een modern design en een no-nonsense uitrusting en design. Dankzij hun vertrouwde Knaus kwaliteit en scherpe prijsstelling is het dé ideale camper voor de jong camperaar of zei wie zich jong van geest voelt. Ontdek de nieuwe L!VE-serie nu op onze website.

Knaus L!VE Ti

Sky Ti

De Knaus Sky Ti modellen bieden u alle gemak dat u wenst tijdens uw vakantie. Daarnaast weet de Sky Ti top-kwaliteit te combineren met een zeer scherpe prijsstelling. Zo is er al een Sky Ti vanaf €62.865,-. Afmetingen beginnen bij nog geen 6m tot 7,5m aan ruimte. Kortom, er is een Sky Ti voor iedereen.

Knaus Sky Ti

Semi-integralen met hefbed

L!VE Ti

De Knaus L!VE Ti modellen zijn semi-integraalcampers mét hefbed en maximale stahoogte voor de camperaars welke houden van een modern design en een no-nonsense uitrusting en design. Dankzij hun vertrouwde Knaus kwaliteit en scherpe prijsstelling is het dé ideale camper voor de jong camperaar of zei wie zich jong van geest voelt.

Knaus L!VE Wave

Sky Wave

De Knaus Wave modellen bieden u alle gemak dat u wenst tijdens uw vakantie en dankzij zijn groot twee-persoons hefbed boven de zitgroep is ook uw reisgezelschap een aangenaam verblijf gegarandeerd. Daarnaast weet de Sky Wave top-kwaliteit te combineren met een zeer scherpe prijsstelling. Kortom, een top-klasse semi-integraal met 4 (tot max. 6) volwassen slaapplaatsen.

Knaus Sky Wave