Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Knaus Sky Wave | Informatie & Specificaties​

Knaus Sky Wave

De Knaus Sky Wave is de luxe semi-integraal camper met hefbed. Hij biedt plaats tot wel 6 slaapplaatsen en is ondanks zijn 190cm sta-hoogte toch slechts 280cm hoog. Standaard is hij voorzien van het solide Pro.Tec Frame opbouw, Cat Eye LED achterlichten, handige ServiceBox (alle voorziening in één centraal luik) en extra sterk en hagelwerende GFK dakplaat. De naam "Wave" heeft hij te danken aan zijn mooie glooiende daklijn. Hiermee heef hij niet alleen een coupé look, maar zorgen eventuele accessoires slechts beperkt voor extra hoogte.


De Sky Wave is met met verschillende bedvarianten zoals Fransbed of enkele bedden. Lengtes varieëren tussen net geen 7 meter en iets over de 7,5 meter. De Sky Wave biedt van 5 tot 6 slaapplaatsen en is standaard voorzien van 4 gordels. Dankzij zijn licht gewicht is hij ook geschikt voor B-rijbewijs camperaars. De modellen met enkele bedden hebben een garage tot wel 75 x 105cm.


In het interieur valt direct het hefbed op met een prachtige design onderzijde. Achter de zitgroep vinden we een model waar een 24" flatscreen weg kan zakken. De royale langsbanken zorgen voor veel leefruimte. Bovendien zijn alle bovenkasten voorzien van soft-close met automatische sluiting. Daarnaast biedt de Sky Wave allerlei mogelijkheden qua indirecte- en sfeerverlichting. Tafel- en keukenbladen zijn vervaardigd uit krasvast en stevig HPL.


De keuken is in verschillende varianten leverbaar en is voorzien van een grote koelkast en optioneel indirecte verlichting.


Wie niet kiest voor het hefbed kan overnachten in de royale slaapkamer met ruime kledingkasten. Daar zitten trouwens ook vele handige schapjes en vakjes in verstopt.


Opfrissen doen we in de ruime badkamers. In de modellen met een separate doucheruimte vinden we een exclusief steendecor, verlengde wastafel, veel schapruimte en een design-element kraan.

Ook leverbaar als "60 YEARS" jubileummodel

Indelingen

Extra Informatie

Brochures

Prijslijsten

Een vraag stellen

Offerte aanvragen

Voorraadmodellen

Fotogalerij

Naar fotogalerij